tisdag 16 mars 2010

Ingen kran på Råå i år "heller"

Precis kommit hem från Råå Hamnförenings årsmöte, där min motion om att sätta upp en kran i Råå hamn för att kunna lyfta 606:an. Återigen blivit återremitterad till styrelsen för utredning(andra året i rad).
Så vi fortsätter i Borstahusen med vår 606 satsning.

1 kommentar:

  1. Ingen kran på Råå i år ihäller.

    Ja vad ska man säga. Jag kommer ihåg en tid för längesedan då RHSS var en klubb som jobbade, som ville ha seglingar som vill frammåt.

    Så många som seglade på kvälls seglingarna. Åkte på regattor i Sundet. Vart tog det vägen vad hände. Nu vågar man knappt sig upp på klubben. Hallå där är du kappseglare vad ska du här och göra. Känns som man kommer från yttre rymden och är en grön konstig filur.

    Nu när många vill få fart i seglandet igen vad händer. Då blir det STOPP vad ska ni,, Vad jag vet så heter klubben Råå Helsingbogrs segel sälskap. Seglar klubben,, det känns inte som den gör det längre. Jo bryggseglare och motorbåts åkare och många som tycker jo men vi har det väl bra och varför försöka få fart på klubben igen. Stäng igen dörren istället och bara hyr ut huset till party ungdommar.

    Vet ni vilket guld läge som Råå har att bli ett nytt GKSS KSSS eller MMS med att fostra många bra seglare.

    Det finns ett par väldigt bra Havskappseglare, flera bra ban seglare. Melges24,Stare, 606, och många fina snabba havkappseglare mfl. Nu kommer det en HP1030 till Råå.
    Se till att få igång en bra miljö igen så kommer det nog tillbaka aktiva seglare till klubben. Nu flyr många till andra klubbar för att kunna utöva som sin sport på ett bra sätt och få den miljön man behöver för att bli bättre.

    Råå är en båtparkering.....

    VH
    Johnny

    SvaraRadera